UNREAL Gaming

Dobro dosli na UNREAL Gaming Forum :) www.yugaming.info Posetite nas !
 
HomePortalFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
UNREAL GAMING TeaM
Sponzor klana : www.yugaming.info posetite nas !

Share
 

 Pravila foruma

Go down 
AuthorMessage
que4unreal
Admin
que4unreal

Posts : 88
Join date : 2010-07-05

Pravila foruma Empty
PostSubject: Pravila foruma   Pravila foruma EmptyMon Jul 05, 2010 3:08 pm

Dobrodošli na UNREAL GAMING forum

-Da biste kao član učestvovali u radu foruma, morate se pridržavati pravila foruma. U slučaju ne poštovanja pravila foruma i kršenja istih, član dobija kaznu adekvatnu prekršaju, koja može biti pisano upozorenje, warn, vremenski ban ili permanent ban.

-Prvo i osnovno što ćete uraditi kao novi član naše zajednice jeste da se predstavite ostalim članovima foruma tako što ćete postaviti, tačnije otvoriti temu o sebi u sobi Predstavite se

-Zabranjeno je spamovanje, floodovanje, "budzenje" postova i bumpovanje topica, osim na delovima foruma gde je to po pravilniku dozvoljeno (SPAM Headquarters i YouTube Headquaters).

-Na teme odgovarajte sa nekim smislom.

-Strogo je zabranjena bilo kakva diskusija vezana za političku scenu.

-Moderatori imaju svako pravo da obrišu postove za koje misle da nemaju smisao ili poentu.

-Prilikom postavljanja nove teme dobro procenite u koji forum ćete je postaviti i proverite da li slična tema već postoji negde na forumu, kako ne bi došlo do dupliranja tema.

-Zabranjeno je vređanje drugih članova i pretnja istim. Sve nesuglasice rešite na PM ili van foruma. Za kršenje ove stavke pravilnika možete dobiti permanenti ban.

-Zabranjeno je postavljanje bilo kakvih uvredljivih slika i drugog materijala koji nema veze sa sadržajem podforuma, topica ili slično. Takođe je zabranjeno kačenje "strašilica", odnosno klipova ili animacija koji imaju svrhu plašenja gledaoca, naravno bez dodatnog objašnjenja o kakvom se zapravo sadržaju radi.

-Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obrađuju istu oblast kao ovaj, osim ako administrator servera, ujedno i foruma ne pristane na razmenu informacija.

-Zabranjeno je reklamiranje bilo kakvih maloprodajnih objekata koji se bave prodajom hardware-a ili software-a. Takođe je zabranjena bilo koja druga vrsta reklame, osim ako moderator dozvoli reklamiranje.

-Na forumu je zabranjeno korišćenje psovki ili bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nešto da kritikujete, to možete sasvim lepo i kulturno uraditi i bez nepotrebnih psovki, ujedno i provokacija.

-U skladu sa prethodnom tačkom, zabranjeno je vređanje drugih članova foruma kao i vređanje na verskoj i nacionalnoj osnovi.

-Zabranjen je bilo kakav porno ili warez sadržaj u temama kao i postavljanje linkova koji vode do takvog sadržaja.

-Dozvoljene su teme koje opisuju rad i podešavanja raznih p2p i sličnih programa, ali ne i teme u kojima se dele infomacije o čvorištima, krekovanim serverima i drugim izvorima.

-Dozvoljeno je postavljanje Malih Oglasa. Ako nešto prodajete obavezno navedite stanje robe, po mogućnosti slika proizvoda, naznake da li postoji garancija ili ne. 4gl-team forum ne snosi posledice za bilo kakvu transakciju između korisnika foruma.

-Oni članovi koji se ne budu pridržavali navedenih pravila biće adekvatno sankcionisani.

-Poštovanje pravilnika je obavezno, kao i poštovanje svih članova koji dolaze na forum da bi učestvovali u zanimljivim diskusijama i kako bi neometano mogli da saznaju informacije koje su im potrebne.

-[color=red][size=18]SVE NAPISANE ADRESE MORAJU BITI U [code] FORMATU
Back to top Go down
View user profile http://neurotic-team.forumotion.com
 
Pravila foruma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
UNREAL Gaming :: Welcome :: Pravila foruma-
Jump to:  
Free forum hosting | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com